Blogger Layouts

Tuesday, December 14, 2010

JALAN-JALAN

Tak terkata2 skrg nie.. bosannye, xtau nk wt pe.. 
hari tu ade gak g jalan kt Melaka, ni sume gara my sis yg beria2 ajak kiteorg tgk wayang cte NARNIA.. tp mule2 smpai tempat tu, kononnya nk parking kete kt dalam bangunan la tp last2 parking kt luar gak sbb nk parking kt dalam bangunan tu xjumpe jalan masuk, dk 3x gak la pusing2 c2, org keliling da tgk len macam je...kahkahkah.. nsb bek best cte tu, xde la sia2 ak g sne.. ak tgk ade yg terlbh feel pn ade tgk cte 2, sdh sgt agknye kot..ish3..

pas da tgk wayang tu kn, jalan2 plak lepaskan tension.. boring duk uma la katakan..

pastu g Jaya Jusco, tujuan g c2 nk novel ak je.. igtkan nk bli sambungan novel Tombiruo tu, skali xjumpe plak, tibe2 ak nmpk nvel yg best plak, ak pn pe ag sampai duk bersila kt c2 tgk sume novel.. rs cm nk beli sume je, tamak2... last2 ak beli 3 novel jela.. tu pn dkt abis rm100, byk kot tu..

da beli2 tu, g surau x solat ag.. hehehe nsb bek igt ag kan.. syok sgt tgk buku smpi lupe nk tunaikan kewajipan.. len x jgn wt cmtu ag tau, xelok3.. dah kul 5.30p.m, arrrgggghhhh da lewat sgt da nie, kang xpasal2 abah kat uma da bising2 blk lewat sgt.. nak blk tu sempat ag bli McD.. teringin nk mkn burger plak..hehehe.. pas2 singgah2 tgk kerepek ag.. ishhhh3 smpi uma kul bpe la jap ag ni, hari nak gelap.. hujan nk turun... ni la akibatnye kalau xde kawalan ibu bapa.. ikt kepala sndiri je kn..

sampai uma da kul 7.30.. hehe nsb bek abah ngn ibu x bisg.. syg r ibu abh.. pnt gak jalan2 1 hari suntuk tu.. tp pape pn mmg best n excited sgt2...

1 comment:

  1. jemput-jemput la datang menerjah
    http://ijatasni.blogspot.com

    ^________^

    ReplyDelete